Monday, 14 August 2017

LOL kesian si Acap
kat tempat baru dia ada lah dia kena gosip dengan sorang minah ni
Dah minah tu sekarang, fikir yang Acap syok kat dia

Dulu time diploma dengan degree ni Acap memang rapat lah jugak dengan perempuan and biasanya memang selalu kena gosip pun
dengan sesape je  boleh jadi
Biasa bagi dia
Aku dengan Acap pernah jugak time dip siap lecturer doakan lagi
Time degree sebab kamcing time jadi Sekretariat (dia lah yang tarik aku masuk)
Bersayang-sayang bagai takde simpan dalam hati pun
Hahaha
Tapi takde lah pulak sampai perasan camtu

Kah8

Kesian Acap doh

Girls, kadang-kadang most of the time kita  ni overthink
Tapi memang betul pun perempuan lagi cepat perasan berbanding dengan laki
Tak boleh laki rapat sikit
Dia rasa suka
Tak boleh buat ape lah kan sebab tu naturally
Tapi kesian lah kawan tu kau duk kacau 24/7
Hahah

No comments:

Post a Comment

This Blog is Owned by Izzati Farhah Aziz - Est. 2011©