Tuesday, 8 August 2017

Am I'm the Only One?

Pelik ke bila aku rasa annoyed dengan someone (someone ni lelaki) yang macam bila aku tersebut aku nak something depan dia, dia macam bersungguh-sungguh nak dapatkan untuk aku sampai kalut tak bertempat.

Aku rasa macam dia pandang rendah kat aku dengan rasakan aku seorang perempuan yang tak mampu nak dapatkan something dengan effort aku sendiri

Mungkin niat dia ikhlas dan baik
Cuma aku rasa macam hmm "tak perlulah manjakan aku sangat, biarlah aku usaha sendiri"

Dengan buah hati memang la aku mengada sikit  sebab sesaja but ni we were just friends and secara tak langsung aku rasa annoyed sebab dah banyak kali jadi and dah banyak kali aku cakap aku nak 'something' tu dengan usaha sendiri.

Aku tahu salah aku macam tak menghargai
Tapi even dah cakap "Takpe I boleh buat sendiri, Thank You"
Dia still bersungguh

Thanks dude,
Tapi bagilah aku usaha sendiri yang aku nak please....

No comments:

Post a Comment

THIS BLOG IS 100% OWNED BY: NUR IZZATI FARHAH BT AZIZ©