Wednesday, 12 June 2013

My Shoutbox!


Haha... 
akhirnya aq tukar jgak aq punyer tab shout box tuh...
huhu...
tgok2..
tgok kat top-right tuh..

gmbar Block B kan...
hehe..
dah lame sangat aq nk buat tab shoutbox tuh guna pict Block B yg nie..
akhirnyer ade jgak mase siapkan hari nie...

First time aq sangat sangat puas hati gan hasil sendiri *riak*
xdelah gurau aje...
jangan marah..
haha..
LOL~~

First2 aq igt kne tukar pict source aje dengan tutorial yang aq amik kat sini..
Tapi rupenyer kena jgak lah godek2 sket coding...

Haha..

Tak pasal2 aq kne try an error...
Even pun aq nie name aje student Programming..
Tapi bab bab coding nie lah yang aq amat2 lemah sekali...

Tapi naseb baik lah jadik kan...

Hehehe~~~

MISSION ACCOMPLISHED!


No comments:

Post a Comment

THIS BLOG IS 100% OWNED BY: NUR IZZATI FARHAH BT AZIZ©